Makeup looks #2 by Sura Dancer – Sailor Moon edition

Već je previše vremena prošlo od zadnjeg posta sa makeup lookovima (koji vam se očito svidio po lajkovima i komentarima) pa evo stiže sljedeći! . Ovaj put u posebnom izdanju Sailor Moon iliti Mjesečeve ratnice.   Ako ne znate što je to, to je ukratko japanski anime (crtić laički) koji je izašao 1992.-e godine. Ja […]

Favoriti 2018. - make up

Nakon posta o preparativnim favoritima godine, došao je red i na one dekorativne. Prošle godine sam bila dobra i nisam kupovala previše make up-a osim onog što mi je stvarno trebalo (maskara, puder, korektor) nego sam uglavnom trošila svoje zalihe. Svejedno sam otkrila neke nove genijalne proizvode, a u postu ću spomenuti i neke meni svevremenske favorite. Počet ću s licem. U 2018. sam otkrila izvrsne proizvode u obliku tekućeg pudera, BB i CC kreme.Inače je moj svevremenski favorit Estee Lauder Double Wear Light, ali kako se on prestao proizvoditi odnosno reformuliran je, a nova verzija još nije došla kod nas, ...

Kat Von D - Alchemist palette

Hello, people of the internet! Prošlo je čak mjesec dana od zadnjeg posta. Mjesec dana! Vjerujte mi, u ovih mjesec dana sam jedva imala vremena da ručam kao čovjek, a one mrvice slobodnog vremena sam koristila za mnogo potreban odmor. Toliko o tome da blogeri ne rade ništa već samo kradu bogu dane i tipkaju o besplatnoj šminci... No, na stranu negativu - iako sam se morala malo požaliti,

Kat Von D Tattoo Liner, Ink! Liner & Lock It Color Correcting Eyeshadow Primer

Iako Kat Von D šminku možemo naći u Sephora radnjama i u Srbiji moj prvi susret sa ovim brendom je bio prilikom putovanja u Ameriku. Šminku sam zapravo dobila kao poklon. Pisaću o tri proizvoda -  jednoj bazi za senke i dva tečna ajlajnera.Although Kat Von D makeup can be found in Sephora shops in Serbia, my first encounter with this brand was during my visit to America. I actually got the makeup as a gift. I will write about three products - one eye shadow base and two liquid eyeliners.1. Lock It Color Correcting Eyeshadow PrimerOvaj prajmer za senke ...

New In - video edition #1

Hello, hello! U videu možete pogledati što se to novoga našlo u mojoj kolekciji, a i utiske o nekim od proizvoda. Hvala na gledanju i, ako vam se sviđa video, pretplatite se na moj kanal - "bacite" jedan like i podijelite na društvenim mrežama. xx Stay tuned xx

Kat von D Studded Kiss Agatha

Svi već znamo da se najlepša šminka može kupiti u Sephora prodavnicama. Tu je kolekcija svih renomiranih makeup brendova. Besprekorno poslagane bočice, teglice, tubice, svih boja i oblika. Između mnoštva štandova koji mame svojim proizvodima, zavodljivo zovu i nagone na otvaranje novčanika, prošetala sam ne odazivajući se, jer je moj cilj bila kolekcija Kat von D. Kupovinu paleta za konturisanje i senki sam ostavila za neki drugi put, a odabrala sam jedan ruž iz Studded Kiss kolekcije. Agatha. Poput neke graciozne heroine iz supernatural filma. Boja koja je vrištala moje ime. Formula ovog karmina je prijatna. Završnica mat. Na udobnost i ...

Makeup looks #1 by Sura Dancer

Već neko vrijeme skupljam lookove koje sam radila za neki post, no kako se rodila ideja s Viktimkom za novi blog, rekoh sama sebi da moram lookove sačuvati za novi blog i njegov novi izgled . Drago mi je da sam sačekala jer se sad slike mogu vidjetu u punom sjaju, kao i moje pogreške […]

New in - veljača 2018.

Iako je već skoro pa kraj ožujka, ja vam tek sada predstavljam svoje novitete iz veljače. Ono što vam mogu reći je da neke već naveliko isprobavam tako da ću vam napisati i neke kratke dojmove. Neću puno duljiti i trošiti vam vrijeme ne opravdanja zašto ne pišem redovitije ili obećanja kako ću pisati redovitije nego ću prijeći na temu posta.  Divan Novexpert Hrvatska tim je opet priredio edukativan event na kojem je bila riječ o tabuima i zabludama u kozmetici, a usput su predstavili i Novexpert Magnesium liniju koja je namijenjena osjetljivoj koži. Isprobavam Novexpert Magnesium piling za lice i ...

Kat Von D Saint & Sinner Paleta

Recenziju Makeup victim možete pročitati OVDJE, a recenziju Sure Dancer klikom na OVAJ LINK. Saint strana Sinner strana Swatchevi

Favoriti veljače 2018.

Iako je cijela zima bila poprilično blaga, veljača nas je podsjetila kako zima treba izgledati. Hladno vrijeme, snijeg, vjetar, sve je to ono što ostavlja trag na našoj koži. Tada koža zahtjeva još dodatne njege da bi ostala u dobrom stanju. Zahvaljujući ovim proizvodima, mogu se pohvaliti da mi je koža bila nahranjena i nije negativno reagirala na vremenske uvjete.Prije svega, podsjetit ću vas kakvu kožu imam. Moja koža je mješovita, s masnijom t zonom, sklona komedonima i dehidraciji te osjetljiva. Uz to, imam i seboreični dermatitis koji držim pod kontrolom.Kako mi je koža osjetljiva, posvetila sam se dosta njenom ...

Favoriti 2017 - make up

Prošle godine nisam previše eksperimentirala s make upom i uglavnom sam igrala na sigurno. Koristila dobru podlogu, neutralna sjenila i najviše sam se igrala zapravo s ruževima i lakovima. Otkrila sam neke nove izvrsne proizvode, ali voljela i neke stare. Ako vas zanima što sam voljela prošle godine i zašto, nastavite čitati :)Dobar make up za mene ima dva temelja, prvi je svakako dobra preparativa, a drugi je dobra podloga. Prošle godine sam obožavala Estee Lauder Double Wear Light tekući puder. Godinama sam bila ljubiteljica Estee Lauder Double Wear "klasičnog" pudera, a prošle godine sam počela koristiti Light varijantu. Na ...

Contouring with Kat Von D palette

You remember the times when the only contouring options for pale people were orange bronzers? I know, we are all glad those times are over. It all started with the now famous NYX Taupe. Although it was technically a blush (doubling as an matte eyeshadow) contouring fanatics on the lighter side of skin colour spectrum soon discovered it was an excellent contouring powder. Let me remind you this was back when creme contouring was not the standard and everyone thought powders were the only option for long lasting contours. I myself tried this blush for contouring and I still have ...

Kat Von D Saint & Sinner paleta sjenila

Prije negdje pola godine, možda i više, vidjela sam najavu za ovu paletu. Znalo se o njoj da će izaći pred Božić, no ništa više od toga i moram priznati da sam bila toliko nestrpljiva da vidim kako izgleda da sam stokala sve moguće Kat Von D stranice, forume i ostalo. Fan girl na vidiku :PA onda božanstvo, Kat objavljuje izgled palete i nijanse. Moram priznati da mi se odmah na prvu svidjela, a u mojoj glavi se rađalo bezbroj kombinacija boja. Upravo taj dio s bojama je podijelo makeup svijet. Neki su govorili da je paleta boja brutalna, neki ...

Anti – Wishlist

U posljednje vrijeme sam se totalno navukla na citanje/gledanje anti – wishlista/anti – haulova. Ne znam ali eto, u moru stvari koje bih htjela kupiti/isprobati naravno postoji i jako puno onih koje ne zelim vidjeti blizu sebe. Razlog moze biti cijena, nijansa, preogromna popularnost odredenog proizvoda itd. Buduci da nam se blize blagdani, neke blogerice su vec napisale svoje Bozicne wishliste. Ja cu uciniti suprotno, napisat cu svoju anti – wishlistu, skupila sam nekoliko proizvoda koje jednostavno ne zelim imati.. Tako da ukoliko mi netko od mojih prijatelja/rodbine pozeli kupiti neki komad kozmetike da zna sto treba izbjeci hehe Prvi ...

Beauty oktobar: asian beauty, metalik usne i rana novogodišnja iznenađenja

Dobrodošli u mesečni pregled beauty tema i proizvoda koji su mi obeležili oktobar . Ovog meseca sam volela –  NEGA LICA Kose Softymo deep Cleansing Oil – kad sam se uhodala sa rutinom duplog čišćenja lica (double cleansing), posle nekih proizvoda koje sam koristila kao prvi korak u toj rutini (The Body Shop Cleansing Balm […] The post Beauty oktobar: asian beauty, metalik usne i rana novogodišnja iznenađenja appeared first on Makeup&more - Šminka i ostalo.

Dupe, or not to dupe? Makeup duplići #1

Ima li boljeg osjećaja kada za malo novaca pronađeš nijansu o kojoj se rejva mjesecima? Kada umjesto Kat Von D potrošiš novce na jeftiniji NYX? Naravno da nema, barem nama kojima je svaka kuna bitna *GledaSvojuOgromnuMakeupKolekciju*. Mislim da više nikome nije strano da imam veliki fetiš na tekuće ruževe i općenito mat nijanse. Ni sama ne znam kako sam ih uspjela toliko skupiti, ali drago mi je da jesam jer sam time vidjela koja formula mojim usnama najviše odgovara. Usput sam se uvjerila u to kolika je moć interneta kada se nešto proglasi dupe-om i onda svi mahnito krenu kupovati taj ...

Dupe, or not to dupe? Makeup duplići #1

Ima li boljeg osjećaja kada za malo novaca pronađeš nijansu o kojoj se rejva mjesecima? Kada umjesto Kat Von D potrošiš novce na jeftiniji NYX? Naravno da nema, barem nama kojima je svaka kuna bitna *GledaSvojuOgromnuMakeupKolekciju*. Mislim da više nikome nije strano da imam veliki fetiš na tekuće ruževe i općenito mat nijanse. Ni sama ne znam kako sam ih uspjela toliko skupiti, ali drago mi je da jesam jer sam time vidjela koja formula mojim usnama najviše odgovara. Usput sam se uvjerila u to kolika je moć interneta kada se nešto proglasi dupe-om i onda svi mahnito krenu kupovati taj ...

Jesen u Sephori: prvi i drugi utisci

Proizvodi iz jesenje Sephora kolekcije kao i drugih brendova koji se ekskluzivno mogu kupiti u Sephora radnjama, već su uveliko u prodaji, a danas vam donosim pregled (potrudiću se da bude kratak) istih – šta je to novo što je stiglo i šta mi se od toga više, a šta manje svidelo jer sam veći deo […] The post Jesen u Sephori: prvi i drugi utisci appeared first on Makeup&more - Šminka i ostalo.

Kat Von D Shade + Light contour palette

Verujem da ste već čuli da je Kat Von D šminka zvanično dostupna i u Srbiji, u Sephori. Drago mi je da je sve više novih brendova kod nas, a to mi u neku ruku govori i da je interesovanje mnogo veće nego pre nekoliko godina.Stil i dizajn ovog brenda je nešto što je sasvim drugačije od svih drugih, u potpunosti odgovarajući za samu Kat. Svaki proizvod, a Shade + Light paleta za konturisanje posebno, mogu slobodno da prodju kao dekoracija. Sigurna sam da su u svakoj kolekciji šminke na vidljivom mestu.Pakovanje ove palete je prelepo. Teško je rečima opisati koliko ...

Makeup Challenge Lipanj - Superhero Inspired - Wonder Woman

Haaaaaaj ljudovi! Ovaj mjesec mi se challenge dobrano odužio. 1.6. je odavno prošao, ali ovaj mjesec sam imala ideju (točnije imala sam ju još kada sam u prvom mjesecu pisala challenge) koju sam htjela provesti u djelo, ali nikako ju nisam uspjela izrealizirati dok nisam imala cijeli dan na raspolaganju.Konačno je došao i taj dan te sam uživala u cijelom kreiranju Wonder Woman koja mi je omiljeni ženski lik iz stripova. Htjela sam napraviti ovaj look već sigurno godinu dana i što se dogodi? Snime film, film dođe u kina i svi rekreiraju Wonder Woman look. Malo sam se osjećala glupo ...

Clear filters Earlier >