FAVORITI proljeća i ljeta 2017. (dekorativa i kistovi)

Hello ekipa! Kako ste mi danas? :DJa sam u posljednje vrijeme u nekom "niš mi se neda i prevruće je za živjet" moodu (čitaj: "mrzim ljeto i u kasno proljeće mi bude muka od pomisli da je uskoro ljeto i onda brojim dane do jeseni...") ..Jedino što volim ljeti su ice caffe i maratoni serija, ali te stvari se mogu raditi u bilo koje godišnje doba i ne ovise o klimi, isto ko što neki jedu sladoled dok pada snijeg hahahaDanas Vam donosim poduži post sa puno slika o svojim favoritima.Nazvala sam post proljetni i ljetni favoriti, iako je ljeto ...

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick Lovesick i Mother - recenzija

Kada bih morala birati samo jednu vrstu tekućih mat ruževa koje bih kupovala, to bi bili upravo Kat von D Everlasting tekući ruževi. Koristim ih skoro godinu dana i samo me višak kozmetike i samokontrola sprječavaju da ne pokupujem sve nijanse, nego sam se zadržala na dvije - Lovesick i Mother.Zašto smatram Kat von D ruževe najboljim tekućim ruževima (a vjerujte mi, probala sam ih mnogo)? Jer se savršeno lagano nanose, tekstura im je uistinu divna, razmazuju se jednostavno i ravnomjerno, izuzetno su pigmentirani, nimalo mi ne isušuju usnice (iako napominjem da nanosim balzam ispod) i ono meni jako važno ...

LOTD - Fairy Dust Extravaganza

Bio je to lijep i sunčan dan koji me potaknuo da napravim neki eye look. Nisam znala koji, nisam znala što bi i onda sam na stolu ugledala šljokice. I ostalo je bilo povijest.Rekoh sama sebi da na mom blogu nema dovoljno šljokastih lookova, pa zašto ne bih opet nešto šljokasto izmislila. Tako je i bilo samo što sam se na kraju tako zanijela da je look na kraju izgledao kao da je došla vila i direkt mi prdnula u facu. A vile prde šljokice... U mojim mislima xDSve je krenulo nekako slučajno zapravo i svidjelo mi se gdje ta ...

LOTD - Glam Rock look

Ako me znate, znate da volim rock, metal, glam, čipku, crnilo, zakovice, ljubičastu i bordo boju, maslinasto zelenu boju, tamnu kosu, spajkove, čelične naušnice, traper prsluke i ultra tamne ruževe! Ukratko :DSa tamnim ruževima se ja osjećam ko JA, jednostavno su još prije dosta godina potpuno osvojili moje srce.A kada sam kupila najpredivniju ljubičastu nijansu ruža, nisam mogla doći k sebi koliko je dobra. Dobro, na formulaciju imam neke zamjerke, no to ću opisati u jednoj od nadolazećih recenzija jer već debelo kasnim s njom :D U pitanju je NYX Suede tekući ruž u nijansi Subversive Socialite, predivna tamno ljubičasta ...

Makeup Challenge Travanj - Celebrity Inspired - Rihanna

Kasnim! Jedan dan, no oprostit ćete mi :DPrenaporan je vikend bio, još uvijek se oporavljam xD Sljedeći vikend ćemo laganini :DVrijeme je za novi look za moj Makeup Challenge i ovaj put je zadatak bio napraviti look po uzoru na neku zvijezdu. Ili ga pokušati imitirati, što sam ja ovdje pokušala :DMoj look je inspiriran Rihanninim lookom iz Who's That Chick night version spota. Prvo, odabrala sam nju iako me nekad tako živcira i nekad ne podnosim ni njenu pojavu, ali ne mogu poreći da je prekrasna i da je jedna od rijetkih koja na sebi nosi boje i koja ...

Favoriti mjeseca - veljača 2017.

Iako sam u veljači upotrebljavala i rotirala i dosta make up-a, po favoritima bi se reklo da je bila u znaku preparative. Našlo se tu nekoliko fenomenalnih proizvoda koje s veseljem i užitkom koristim, pa je red da svoje oduševljenje podijelim i s vama. Kao što ste mogli primjetiti ako redovito pratite moj blog (i društvene mreže), u zadnje vrijeme me jako zanima korejska kozmetika, počela sam sa sheet maskama, no interes sam proširila i na druge dijelove njege. Trenutno je moja make up rutina kombinacija azijske i zapadnjačke, po broju koraka je bliža azijskoj, no proizvodi koje koristim su i ...

Kat Von D Shade & Light paleta za konturiranje

Kat je moja kraljica :D Ako bi mogla odabrati jedan brend koji bi koristila do kraja života (a da ga uz to po mogućnosti ima kod nas xD), to bi definitivno bio Kat Von D :D Jednostavno obožavam sve što se njega tiče, ambalažu, dizajn, to što je cruelty free, veganski (ali ne 100% - još), a proizvodi su tako genijalni da ih se ne mogu zasititi.Danas vam pišem o svojoj kontur paleti koju mi je nabavila Talisha u Španjolskoj (hvalaaa), a šuška se da će nam Kat biti u susjedstvu. Zapravo se ne šuška nego je to gotova stvar ...

Favoriti jesen/zima 2016./2017.

Vrijeme nam govori da (konačno) dolazi proljeće i iskreno, ja zimu želim što prije ispratiti, a način da ju ispratim na blogu je da s vama podijelim koji proizvodi su bili moji favoriti u sezoni jesen/zima 2016./2017. Trudila sam se odabrati stvarno ono najbolje od najboljeg što sam koristila, a vjerujte mi, u prethodnom periodu sam uistinu dosta toga isprobala :)Kad je preparativa u pitanju, nekoliko proizvoda je uistinu obilježilo hladniji dio godine, a među njima se našlo i nekoliko mojih all time favorita. All time favoriti su Uriage micelarna voda za normalnu i suhu kožu (recenzija), Uriage pjena za čišćenje ...

Makeup Challenge Ožujak - Glitter - Mermaid

Aaaaaaa! Stigao je 01.03. i prvi makeup izazov :D Jedva sam dočekala i vjerujem da ću jedva čekati da se priključite izazovu i šaljete mi svoje radove :DAko možda ne znate za ovo, sve detalje i zadatke možete pogledati u OVOM postu, a tu sam također napisala da će biti i nekakvih nagradica svaki mjesec za fotku koja me najviše privuče. Dakle kistiće u ruke i na posao :DAko ne zbog nagradice, onda jer se volite igrati šminkom. Ja sam jedna od onih osoba koja bi se njome non stop igrala tako da (kao što ćete vidjeti) sam se definitivno ...

Kat Von D Metal Matte paleta

Evo je, najljepše palete svih vremena. Paleta mog života. Toliko sam ju željela i onda kada sam ju konačno ulovila nisam mogla doći k sebi.Ja sam toliko oduševljena svime što se nje tiče da bi najradije ostavila ove tri rečenice u postu i u ostatku samo polijepila slike, ali eto, moram ju nahvaliti s još malo teksta :DPaleta je nešto najdivnije ikad proizvedeno. U prelijepoj ambalaži a anagramom metal/matte. Kat Von D je moja najdraža bjuti osoba jer je neopisivo kreativna i cijela njena linija mi oduzima dah.Ambalaža je kartonska kao i kod Shade and Light palete, s time da ...

New In #22 - Tarte, Kat Von D, Zoeva, Illamasqua, NYX...

Ovo se dogodi kada ne pišem New In mjesecima, točnije ovaj put pet mjeseci xDPripremite se na hrpu stvari što ćete gledati, a meni je ovaj New In valjda najdraži do sada. Možda jer sam ulovila teško dostupne stvari pa su mi zato još i slađe :D Kako volim čitati New In-ove kod drugih, primjetila sam po čitanosti da su i vama ovakvi postovi jedni od dražih.Mene oni svaki put dođu glave i novčanika pošto pišem kilometarske bilješke što želim, što mogu kupiti, za što moram štediti i tako to... Bilježnica mi je dobrano išarana i ispunjena, a toliko toga ...

Favoriti jednog masnokošca - 2016. - Dekorativa

Rijetko pišem favorite. Vjerojatno zato što bi bili vrlo dosadni pošto nekoliko mjeseci koristim iste proizvode i ne mjenjam ih na mjesečnoj bazi.Razlog je jednostavan, ako paše mojoj koži - I stick to it!Jer je moja koža vrlo hirovita, nekad se zainati čak i proizvodima koji su mi HG, pa ima dana kada mi i oni manje odgovaraju, ali što ću, moram ju voljeti jer je moja xDMorala sam napisati godišnje favorite jer se našlo dosta novih stvari kod mene koje su me oduševile pa ih moram spomenuti u ovom postu.Neke imaju svoje recenzije neke ne, nadam se da ću ...

Favoriti godine 2016. - dekorativa i parfemi

Nakon posta o favoritima za njegu lica (link) i tijela (link), red je za zadnji post iz serije favorita godine. U ovom postu ću vam pisati o omiljenim dekorativnim proizvodima, kao i o omiljenim mirisima u prošloj godini. Moram priznati da mi je bilo teško odabrati favorite jer su prošlu godinu obilježili mnogi fenomenalni proizvodi, tako da se u postu našao popriličan broj proizvoda, no riječ je stvarno o onima za kojima sam najviše posezala i koje sam stvarno obožavala.Kad je u pitanju make up za lice, među favoritima su se našli neki stari proizvodi, no to su moji all ...

Liquid lipstick festival #2: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

U sklopu serije postova Liquid lipstick festival, danas je na redu post o predivnim, kvalitetnim i, nažalost, nama prilično nedostupnim Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick mat tekućim ruževima. Ja sam većinu svojih primjeraka nabavila u New Yorku, u Europi je općenito teško naći Kat Von D proizvode, drži ih tek pokoja europska Sephora. Još sam odavno čula da su među najboljim tekućim ruževima i silno sam ih željela isprobati, a sada mogu reći da je ono što sam čula bilo istinito, Kat Von D Everlasting tekući ruževi na samom su vrhu u svojoj kategoriji. Dolaze u divno dizajniranom pakiranju, ...

Beauty favoriti prosinca

Inače ne izdvajam mjesečne favorite (iako planiram početi), međutim, ovoga puta nekako su se sami od sebe, spontano nametnuli. Prosinac je bio turbulentan i pun događaja te često nisam imala vremena previše razmišljati o tome što ću koristiti, čime ću se šminkati i mazati, ruka bi sama poletjela prema određenim proizvodima pa sam ih odlučila objediniti u ovom postu. Red je da na blogu ostane zapis o nekim proizvodima koje sam voljela ove zime jer, kad se vratim s putovanja na koje noćas krećem, svi će već iščekivati prevrtljivu veljaču i pomalo zazivati proljeće, i zimski postovi više neće biti ...

MAKEUP REVOLUTION LONDON/ Ultra Contour- recenzija

Seriju pisanja o tečnim mat karminima na blogu prekidam sa pisanjem o fenomenalnim MUR proizvodima, prvo Salted Caramel paleta sjena (ako niste vidjeli recenziju KLIK TU), pa paleta za  za konture. Makeup Revolution London ULTRA CONTOUR paleta mi se toliko svidjela da je ne ispuštam iz ruku od kako je imam. Na jednoj nijansi sam već dotakla dno i tada sam shvatila da ću idući put kupiti dvije iste palete, da imam za ne daj Bože, da toliko mi se sviđa ova paleta, a sada ću vam napisati zašto i kako je ova paleta osvojila moje srce. :)Odmah na početku da ...

Favoriti ljeta 2016.

S dolaskom kišnog vremena, definitivno s tugom mogu zaključiti da je ljeto gotovo, tako da je vrijeme da rezimiram prethodnu sezonu i napišem vas ponešto o proizvodima koje sam obožavala u prethodnom razdoblju.Ove godine sam koristila puno genijalnih proizvoda za sunčanje, no kao svoje apsolutne favorite ću navesti Uriage Bariesun* (SPF50+ i SPF30 koja nije na slici) jer su lagane teksture, nisu mi izazvali sekundarnu alergiju na sunce kojoj sam sklona i jer su izvrsno štitili od sunca. Eucerin Sun Lotion SPF 50+* mi se svidio iz istih razloga: lagana, nemasna tekstura, sprječavanje alergije i izvrsna zaštita. Na slici nije ...

New in - kolovoz 2016.

Prošli mjesec je bio u znaku dobro planiranih kupovina i stvarno sam ponosna na sebe što sam ostala pri tome (a i dalje me drži ta disciplina). Mjesec je uglavnom bio u znaku dekorative, no kad imate priliku nabaviti kozmetiku u New Yorku, tj. po američkim cijenama, to se treba iskoristiti. Osim toga sam (uglavnom) kupovala samo proizvode koje sam trebala, tako da šteta nije bila velika, no svaki proizvod iz ovog new in-a je biran s pažnjom.Već nekoliko puta sam spomenula Biobaza Bee Balm Grapfruit&Olive kao najbolji drogerijski balzam za usne u sticku, tako da ne čudi da sam ga ...

Favoriti mjeseca - kolovoz 2016.

Kolovoz je bio divan mjesec po pitanju kozmetike, što zbog noviteta koje ćete vidjeti u jednom od idućih postova, što zbog divnih proizvoda u čijem sam korištenju uživala. Šminka je u kolovozu bila svedena na minimum, cijeli mjesec nisam stavila puder, što zbog godišnjeg, što zbog toga što mi je po povratku koža bila u tako lijepom stanju (a i boja je bila tu), pa nije bilo potrebe čak ni za ujednačavanjem tena, ali maskara, ruž i highlighteri su se ipak nosili.U zadnjih nekoliko mjeseci jako volim Biobaza Bee Balm s maslinom i grejpom i smatram ga najboljim drogerijskim balzamom za ...

Kat Von D primer za sjenila

Ako ste kao ja, nijedno šminkanje ne može proći bez kvalitetne baze za sjenila. Bez nje sjenila mi se nakupljaju u masne crte za sat vremena i to sve skupa ne izgleda baš oku privlačno.Jedna sam od ''sretnica'' koja je kompletna maščoba, jupi! xD Tako da sam isprobala puno baza za sjenila, od Catricea, Essencea, Art Deco-a, Urban Decaya i moram priznati da sam pronašla svoju HG bazu koju ne želim mijenjati za ništa!Jedina joj je mana što se kod nas ne može nabaviti jer je Kat Von D kozmetika u prodaji samo u Americi u Sephorama (ako imate neke ...

Clear filters Start Earlier >